Wagen 1 2015 wagen 2 2015 Spel Wagen 1 2014 Wagen 2 2014 Spel 1 2014 Loop 1 2013 Loop 2 2013 Wagen 2013 Loop 1 2012 Loop 2 2012 Wagen 2012 Loop 1 2011 Loop 2 2011 Wagen 2011

Laatste Nieuws

Tis Gedaan!
Laatste Nieuws

Opruimen, nabespreken, pakken sorteren, bonnetjes, internetzaken... Ook na de carnaval is er nog genoeg te doen. Maar wat was het weer waard! Op naar 2016!

Lees verder

Foto album

Allerlei foto's van afgelopen jaren:
Foto album

In het foto album staat een selectie van alle foto's die wij in de loop der jaren verzameld hebben. Per jaar is er een album gemaakt met daarin foto's van de optocht en dergelijke.

Naar foto album

Koopjeshoek

Verschillende gebruikte onderdelen:
Koopjeshoek

We hebben nog verschillende carnavalspakken/kledij op voorraad en voor de geĆÆnteresseerden zijn er ook een aantal wagenonderdelen te koop!

Naar koopjeshoek

Sponsoren

Wij zijn enorm dankbaar voor onze sponsoren. Met deze materiele en/of financiele steun is het voor ons mogelijk om weer een geweldige creatie neer te zetten.

Wilt u ons ook ondersteunen? Neem dan contact op.

Word sponsor

Bericht plaatsen

Versturen

Laatste berichten

FEB 20
Roy Simons


Beste,

Mijn naam is Roy Simons, conciƫrge van de Lataste basisschool te Horn, het is een school voor kinderen met gedragsproblemen en of beperking en of autisme. We hadden de school versierd voor carnaval, er hingen een paar vlaggen van carnavalsverenigingen in de buurt, maar omdat de meeste kinderen uit andere dorpen en steden in Limburg en Brabant komen, zijn we begonnen met het verzamelen van al de vlaggen uit de dorpen van de kinderen en de leraren maar ook nog speciale vlaggen, nu is dat zo`n groot succes dat we ondertussen een galerie hadden gemaakt van 31 vlaggen. Nu wil proberen om uit elke provincie een vlag of als er geen vlag is een sjaal van een carnavals vereniging te krijgen, als dat lukt zou echt fantastisch zijn. Ik hoop dat u bereid bent om mij te helpen, ik snap ook als het niet gaat, geen probleem. Er komen nog steeds nieuwe vlaggen binnen, ondertussen zitten we al op 52 vlaggen uit 7 provincies. Hulde voor alle verenigingen die zich de moeite hebben genomen om ons een vlag te geven, echt geweldig en nooit verwacht!! De kinderen reageren fantastisch bij het zien van al die vlaggen en als er weer een nieuwe binnenkomt willen ze gelijk weten welke het is!!, Daarom gaan we gewoon door om de galerie volgend jaar nog mooier en groter te maken, dus is mijn brutale vraag, kunnen jullie een vlag missen??? Er staat een filmpje van de galerie op het Facebook en Youtube kanaal van de Latasteschool, daar kunnen jullie volgend jaar ook bij staan, dat kan toch niet zonder jullie, Hahaha. Graag een reactie terug.
Alvast bedankt en toch ondanks alles fijne carnavals dagen.

Groetjes Roy Simons en de kinderen van de Lataste school. Bergerweg 37, 6085AT Horn. Tel 0621406981

1